Argh!

Jeg har et mildest talt, meget anstrengt forhold til hysteri. Og indadvendte briller. Nok fordi jeg selv kan forfalde til det. Det er aftaget noget med årene – men jeg husker da tydeligt da jeg mente, at papiraviserne ville dø i løbet af et (1) år. Min primære motivation var nok egentlig, at jeg selv havde opsagt mit abonnement på papiravisen – og nu måtte det så blive et spørgsmål om tid, før alle andre fulgte efter.

Helt sådan gik det jo så ikke. Avisbudene har stadig noget at rive i. Og hver torsdag kommer der faktisk stadig en avis i min postkasse. Der er to ting, man skal forsøge at undgå når man er i “ekspertbranchen” – hysteri og indadvendte briller. Det sikreste faretegn på det ene eller det andet er når man hører sig selv (eller andre) referere til deres eget forbrug ELLER… og det er endnu værre, deres børns forbrug.

“Mine børn ser slet ikke tv, hører radio eller læser avis” – tænk når de bliver voksne, så er der ingen, der ser tv, hører radio eller læser avis længere. Narhhh. Det er måske ikke helt muligt at fremskrive på den måde. Jeg kan f.eks. huske at jeg som barn åd jord. Det holdt jeg op med. Hvilket er klart at foretrække, fremfor at alle skulle æde jord, fordi jeg er blevet voksen.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Danskeren. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *