De tre faser af dating

Netdating. I virkeligheden er det jo en måde, at møde de mennesker, som du har laveste fællesnævner med. Det er muligt, at vi så forsøger at opbløde dette faktum, ved at søge på postnumre og rygevaner. Uddannelser og uniformer. Men hvordan vi end vender og drejer den, så ender vi i kategorien: ensom!!! hver gang. Det er derfor vi sætter os ned og skriver en kontaktannonce, beskriver os selv som ensom m/k, fyrre år, min vægt tør jeg ikke skrive om, osv.

Men hvad er den holdbare parstatistik? Den må være rasende elendig. Ellers ville vi jo ikke være en lille hård kerne, der alle har datet hinanden og derfor undgår at skrive sammen igen. Men krydslæse hinandens kendte profiler efterhånden, som de udvikler er stadig sjovt.

I (næsten) alle profiler er der forbehold. I starten meget specifikke, som lægge dine sokker på plads selv og lignende “jeg har lige været i et parforhold og gider faktisk ikke engang – men tvangsdater fordi jeg lider af kernefamilie-OCD”. Så kommer en mere slap periode, hvor man er rolig og bare vil møde mennesker i en hippielignende evig og komatisk Woodstocktilstand.

OG SÅ slår man til med sidste fase inden udmeldelsen. “Du skal være det perfekte match”, det er her man skider på rygevaner, højde, postnummer og sprog. Man har erkendt, at alle søgeparametrene sidder i sjælen. Denne fase er blandt datingforskere døbt: “jeg vil sgu samle dine sure sokker op for evigt, hvis min sjæl falder for dig”-fasen. Det er i denne fase man melder sig ud og melder sig ind i tilfældets virkelige datingservice.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *