Digital Dating: Argh

“Hvad siger du, at hun hed?”. “Hun hed Irmgard”, svarer jeg. “Og hun var fiskesælger?”, “Ja – her i byen”, svarer jeg. (Navn og stilling er ændret). “Så har min eksmand da været kæreste med hende – hvornår var du kæreste med hende?”. Her sidder vi på en af byens førende restauranter og hygger os med et rasende godt måltid. Og historier fra fortiden. Hvor vi så lander på historien om min eks, der så har været kæreste med hendes eks. Og med lidt fiks hovedregning kan jeg kun få resultatet, at det drejer sig om overlappende dage mellem ham og mig. I min favør – men stadig. Argh. Jeg føler mig beskidt.

Det nævner jeg ikke – pynter på tallene, så vi kommer ud i en pæn balance mellem ham og mig. Men vi har satme haft den samme kæreste, endda samtidig. Og nu sidder jeg så og dater hans ekskone fordi vi fandt hinanden på et datingsite. Hvilken skam. Altså over aftenen. Vi sidder lidt som to folkeskolelever, der er blevet fanget i noget skamfuldt. Så siger hun “Det er ikke et problem for mig”. “Heller ikke for mig”, siger jeg. Mens jeg erkender, at jeg kan stadig lyve så det står ud af mig.

Men det er da et problem. Her har vi mikset det ringeste fra tre verdener. Vi har mødt hinanden på et datingsite, som åbenbart er så lille, at min ekskæreste, som jeg mødte på samme site har været kæreste med eksmanden, der dater på samme site, som sin ekskæreste. Hvorfor fanden finder de ikke bare hinanden igen og bliver kærester? Den dag kom, der en helt ny dimension til udtrykket “verden er lille”.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd, Netdating. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *