En god sild kræver leverpostej

“Det måtte jeg lære min kæreste – hun synes det var ulækkert”. Min bedste ven og jeg er på ferie sammen og snakken er faldet på… håndmadder. Hele idéen om håndmadder er god. Men de kan udvides. Den klassiske måde, er at give dem top på. Remoulade, mayonnaise, ristede løg og andre klassiske danske toppings til vores internationalt kendte open sandwiches.

Men det er jo tøsetoppe. For en rigtig mand er der kun en rigtig grund til at spise håndmadder og det er fordi det er muligt at optimere kødindtaget ved at spise pålæg på pålæg. Ingen kvinder havde frivilligt fået den idé, men fra vores benhårde savanneliv ved vi mænd, det drejer sig om at spise når man kan (hvilket så uheldigvis er 24 timer i døgnet).

Grundlæggende handler det om at erstatte smør med leverpostej. Det vil sige at man pludselig kan spise leverpostej med spegepølse f.eks. Det er jo ikke så vildt. Men jeg har også set marinerede sild på leverpostej (en af mine favoritter) og æg på leverpostej. Af en eller anden tåbelig årsag er det kun dyrlægens natmad, som er blevet socialt anerkendt og er i stand til at krydse køn. Jeg fatter det ikke.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Kvinder, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *