Et funny fællesskab

De store armbevægelsers fællesskab, som man har med bestemte kvinder i bestemte sammenhænge, de er gode og rare. Men der er en type fællesskab, som man bare ikke kan have med en kvinde. Det kan kun findes mellem to, eller flere, mænd. Og det er fællesskabet om en vits. Jo mere dødpandet, jo bedre.

Faktisk behøver det ikke være en vits, som vi kender dem. Egentlig behøver den ikke engang have en start, midte og slutning. Faktisk kan det bare være et ord. Men fordi man lige præcis har det sammen med netop den eller dem, tjah – så dør det aldrig. Det bliver bare ved og ved at være sjovt. Hver gang man ses skal man gennem det kvarter, der er dedikeret til netop den vits – det fællesskab. Det grin. Om man så ser hinanden på jobbet hver dag i tyve år – så er der lige den der ting, der bare er sjov for altid.

Værst er det når man ikke kan komme ud af en vits – fordi man sidder fast i hamsterhjulet af “Det sagde hun også i går”-afskygninger, der sætter sig som fluepapir på al konversation. Det er elendigt – men hysterisk morsomt… det sagde hun også i går.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Et funny fællesskab

  1. Svend :o] skriver:

    Svin!

  2. Svend :o] skriver:

  3. Svend :o] skriver:

    – altså dem

  4. Elefantjægeren skriver:

    Det er præcis, som det skal være :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *