Gavehoveder #2

Der findes – i forlængelse af gårsdagens sniksnak om gaver – en speciel afart af kvinder, som slår de fleste af deres medsøstre i forfærdelighed. Det er typen, der forventer gaver og mener de er berettiget til gaver. Det er dem, der driver pels-, diamant- og konebils-branchen.

Der er intet så afskrækkende, som det tydelige ønske om materiel bekræftelse. Efter min sølle mening. Det minder i min verden voldsomt om verdens ældste erhverv – og til hvilken nytte? Man bliver jo ikke tryggere af en ny bil eller gladere af en større diamant. man bliver endnu mere afhængig af sin materialisme og derefter endnu mere afhængig af giveren.

Hvor et almindeligt forhold er en glimrende vekselvirkning kærlighed, påskønnelse og sex – hvor det første kan føles midt i morgenmaden, det næste er et klap i røven og det sidste en månedlig forteelse, så er der noget mærkeligt hult i at gøre sin egen værdi op i givne ting. Der er vel aldrig noget, der kan erstatte eller symbolisere kærlighedens dybde, selvom diamanthandlerne vil påstå, at kærlighed er opfundet som undskyldning for at give diamanter.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Kvinder, Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *