Hvad er det for en lugt?

Det er hengemt høhø (Tak til Marianne Nysted /many for den). Man burde have et rygeværelse, hvor man kunne sidde og kigge på en bæbrun globus, mens man drak en whiskysjus. Det er der sgu stil over. Hele ritualet i at blive iført en aftenjakke, der i afdæmpede og dybe rødgrønne farver, var med til at tage toppen af tempoet. Man kunne måske ryge en cigar (A Havannah a day keeps the doctor at bay, som man siger) og bare kigge ind i pejsen.

Men pejsen er jo et voldsomt gammeldags envejsmedie. Måske man kunne udvikle det. Sådan man kunne fjernbetjene det med sin iPad. Udløse et lille gaspust, der sagde et lille whoof. Eller et stort, hvis katten kom for tæt på. Wruff. Og hvis man så kunne bruge globussen til at spille på. Måske man kunne vælge et land og invadere nærliggende lande så de skiftede farve. Hvis nu jakken havde indbyggede sensorer, så den kunne mærke, hvis der ramte gløder på den – eller kunne skifte farve i takt med den musik, der spillede – fjernstyret – fra en skjult højtalerinstallation. Og så skubbe en plade tilside i væggen, hvor der var et interaktivt bassin med fisk, på en baggrund af sportsudsendelser?

Men altså, som jeg skrev, det ville sgu være rart med sådan et afslapningsværelse, hvor man ikke skal tage stilling til andet end roen.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *