Hvad fanden er fnuller lavet af?

Dagens spørgsmål er: “Hvad fanden er fnuller lavet af?”. Og svaret er – ikke nemt. Faktisk svært. Fnuller er den substans man, som meget heldig ung dreng, kan hive ud af navlen efter at have droppet badet nogle dage. Det er sådan en underlig og lidt fluffy substans, som ikke rigtig har nogen rygrad eller nogen reel ydre form. Men det er jo en ting, så vi må jo tage det alvorligt. Dybest set har det jo et atomnummer i det periodiske system på niveau med guld. Vi har bare ikke afdækket det.

I en ældre tilstand af bedre generel hygiejne, hiver jeg stort set kun fnuller ud af tørretumbleren. Og dér kan jeg godt stykke sammen hvor fnulleret kommer fra. Og så ud af min hjerne. Du ved, det hjernefnuller, der opstår på en helt grå og almindelig dag. Det er jo ikke lige til at give mening. På nogen måde.

F.eks. tænker min hjerne – hver gang det sker, at min Mac popper op med beskeden: “Computeren kører nu på reservespænding”, godt jeg ikke er krimiforfatter, for så ville jeg skrive et virkelig skidt kapitel nu.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Tanker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *