Hvilken virketrang

Hvis man virkelig vil have håndværk i dette land, så skal man finde en virkelig dedikeret hashryger. Når byggeprojektet skal emme af kreativitet og byggetrang, så finder man det ikke i større grad end hos en tjaldforbrugende fætter. Desværre virker det kun, hvis det man bygger er specifikt rettet mod formålet at ryge hash.

Du må ikke spørge mig hvorfor, for jeg aner det ikke, men når man møder nogen, der virkelig ryger hash, så er de oftest præget af to tilstande. Den normale, hvor de er mere eller mindre påvirket døgnet rundt og derfor eksisterer i grader af indsovning. Og så den tilstand, er griber dem når de skal til at ryge. Så vågner hele deres krop og tankesæt til dåd.

Så skal der pludselig graves huller i jorden og smadres flasker. Eller saves bunde af plastikpantflasker, der skal dyppes i spande med vand – eller etableres andre anlæg, der næsten kræver byggetilladelse. Mit indtryk er, at de mennesker, der virkelig ryger hash, de har sgu en hobby. Måske endda et dedikeret værksted et sted i huset. Lidt ligesom min oldefar kunne reparere alt med tusinder af gemte dimser, skruer, beslag og søm i hundreder af syltetøjskrukker, så har disse hashrygere hemmelige huler, hvor de gemmer alskens former for affald, der kan kombineres med trækonstruktioner, huller i jorden eller vand og dermed bidrage til indtagelsen af deres stof.

Det er da ikke så underligt de er lidt uoplagte resten af døgnet.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *