Indiana Jones og fluen i kummen

Jeg tror ikke jeg afslører nogle statshemmeligheder ved at fortælle, at de fleste mænd dybest set regner sig selv, som uopdagede talenter, der bare venter på sin chance. Det behøver skal ikke være så farlig fint, det kan være ganske banale ting, som selv Faxe Kondis reklamebureau kan forstå – men det kan også være mere fyldige evner og viljer, der gemmer sig i en mands fantasi.

Jeg kan sagtens nå ret dybt ind i drømmen om et abrupt karriereskift, før det virkelig går op for mig, at ingen kommer til at få brug for en utrænet astronaut på 43 år, der har speciale i markedsføring. In space no one can hear you advertise. Og jeg kan stadig blive forundret over, at guitaren ikke kommer med evnen til fingerspil når jeg har købt den på 4 Sounds website i en rødvinsbrandert. Det viser sig, at det skal opøves?

Jeg ved ikke hvorfor denne realisme mangler – eller i hvert fald kan falde ud i perioder – men i dag mærkede jeg en sejr på området. Jeg stod på toilettet i Disney´s Hollywood Studios og tissede. Sammen med en række andre mænd. Og det gode ved Disneys toiletter er: 1 – at de er rene. 2 – at de spiller filmmusik i højttalerne. Jeg ved ikke hvad de spiller på dametoiletterne og jeg er også ligeglad. Men at få lov, at tisse til lyden af heltetemaet fra Indiana Jones, det er sgu til at forstå.

Det gav perfekt mening. For en gang skyld stod alle vi mænd ranke, ved hver vores urinal. Det var som at blive klappet på ryggen af en usynlig kraft, der bare sagde: hold kæft, hvor er du dygtig til at tisse. Det er SÅ flot. Du rammer bare plet – og sikke en kraftig stråle du har! Og vi åd det i os. Flere af os blev stående efter, vi ikke kunne tisse længere – til stor fortrydelse for dem i køen. Vi skulle have det sidste med.

Tak Disney – endelig er der nogen, der ser os mænd, som dem vi er. Folk med uopdagede talenter, der ikke kræver andet end en fair chance for at excellere i hverdagen.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Indiana Jones og fluen i kummen

  1. Joakim Ditlev skriver:

    Haha, det er klasse beskrevet. Bliver nok nødt til at parkere en Sonos på dasset for at efterprøve effekten. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *