Rygning kan føre til tykke kærester

Det er tilfældet, der råder. Man går til venstre og dermed misser man en chance eller går til højre og bliver kørt ned af en sindsyg lastbilchauffør med stress og et gult navneskilt i forruden. You never know. Anyway, det er tilfældet, der råder. Og derfor har jeg lige under mine vinduer et sociologisk fænomen, som man kan nærstudere. “Heiiijjj”, råber hun når hun ser ham. Og han mumler “hejhej” mens han nikker med hovedet.

Hun arbejder inde i butikken, der ligger til højre under min lejlighed. Han arbejder i butikken, der ligger til venstre under min lejlighed. Hun sælger tøj til tykke piger og han sælger mobiltelefoner. De er begge taget fra deres egen målgruppe og hun er tydeligt mere begejstret for mobiltelefoner end han er for tykke piger. Selvom de bare eeeelsker kurver i butikken til højre, slipper vi altså ikke udenom at vi kan kalde det alt muligt – det er basalt set gevandter, der er meget luftige til tykke piger. Sådan er det.

Det er åbenbart ikke lige det en fyr, der i forvejen har et netværk til forskel, har brug for. Altså en tyk kæreste. Men han kan ikke afvise hende. Det er umuligt. Fordi, under min lejligheds vinduer er stedet, hvor man ryger, hvis man arbejder i de to butikker. Siden de begge ryger, tjah – så mødes de. Stille og roligt æder hun sig ind på ham. Han giver sig lidt mere hver dag -griner lidt mere af hendes vitser – og bliver flinkere og flinkere. Så så længe de ryger er der håb for hende. Og det bliver de vidst ved med. Selv en advarselstekst på pakken, hvor der står: Rygning kan føre til tykke kærester, ville ikke få ham til at holde op.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Kvinder, Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *