Syv er det frækkeste tal

Hvilket tal er det frækkeste? Det er 7 for det ligger oven på 6. Tihi. Kan du huske hvordan ens allerførste – som i aller, allerførste – indtryk af sex var? Man havde ingen idé om noget som helst. Men man vidste en ting. Det var frækt. Puha, det var så frækt at bedstemødre og følsomme husdyr skulle have klistret ørerne til før man kunne omtale den slags.

Og hvorfra vidste man det? Se, dét kan jeg ikke huske. Måske var det bare fra alle voksne. Det primære minde om de voksne er dog bare at de ikke talte om sex. Så hvorfra vidste vi så det var frækt? Fra hinanden? Det må være sådan. De lidt ældre brødre har talt med de lidt yngre brødre, som så har fortalt videre til kammeraterne.

Mit allerførste rigtige møde med sex var en meget klog og visuelt understøttet belæring, af den gode slags, om hvorledes en kvindes klitoris skulle påvirkes. Men det var år senere. Da jeg første gang vidste at sex var noget meget frækt vidste ingen af os at det kunne være frækt på sådan en klitoris-inkluderende måde. Og det var nok meget godt – for det koncept havde nok været lidt vel rigeligt at skulle forholde sig til på det tidspunkt.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *