This is reality – is this reality?

Det er fandme en mærkelig måde, vi bruger ordet reality. Det er lidt som at sige “I love you” – det tæller ikke helt, når der er et fremmedsprog i mellem. Reality dækker primært over en nation af voyeurs, der hemmeligt kører mantraet “måske har de sex i aften – måske har de sex i aften” og så nogle unge mennesker, der drikker sig stive og bliver interviewet dagen efter.

Hvis de er heldige knepper de under et lagen og bliver filmet i grønt natlys, det giver nemlig et halvt års fri adgang på de vildeste diskoteker. Derefter følger en ydmygende periode, hvor de ikke bare er almindeligt ukende, som os andre, men ukendte ukendte. For så at blive genopdagede ukendte, der skal lave mad til hinanden og besøge hinandens bittesmå lejligheder, mens de snakker om ingenting.

Det er de almindelige menneskers fordømte årti. Hvor vi skal trækkes med mennesker på tv, der ikke engang kender almindelig etikette eller er i stand til at fremstille og indtage almindelig aftensmad, uden at det indgår i et usofistikeret og elendigt udtænkt socialt spil. Heldigvis skal de ikke forestille helte eller forbilleder – de er vel højst en slags fordrukne og udkneppede afguder.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Medier og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *