Verdens største olfert

Man kan undre sig. Jeg forstår glimrende at kvinderne synes om ligestiling. Det giver mening. Jeg synes også om ligestilling. Men man kan undre sig. For hvem var det lige, der indførte en fuldstændig bevidstløs ligestilling, hvis primære formål er, at gøre kvinder til mænd og mænd overflødige? Jeg ved det ikke. Men jeg ved at vi, i et mærkværdigt knæfald for den maskuline feminisme pludselig taler om drenges elendige evne til at gennemføre en uddannelse, mænds manglende forbrug af hudplejeprodukter og midaldrende mænds hidtil uopdagede, overgangsalder. Og konkluderer, at det primært er fordi mænd er en slags evolutionens affald, som ikke rigtig er fulgt med og nu – i løbet af hundrede år – er gået fra overmagt til afmagt.

Herre Jemini, hvorfor skal vi allesammen være noget vi ikke er. Endsige er særligt gode til at være. Kvinder skal være rigtige mænd og mænd skal være kvinder, men kun som de var i gamle dage – spagfærdige, hjemme ved speltgryderne og – allerhelst – medicinsk østrogenbehandlede. Billedet, der tegnes af visse moderne kvinder er, at de er en slags supermennesker. De kan opleve en 38 minutter lang skedeorgasme mens de snorkler i Stilhedens Hav på månen og er topledere i en virksomhed, uden at miste den moderlige omsorg for …tjah – sig selv, primært.

Mænd derimod, oplever ikke en skid, mens de snorker i sofaens stilhed og kun vågner for at lede efter deres briller. Ok. Jeg erkender, at vi ikke har haft ligestilling. Fair nok. Og kvinderne fik først valgret for mindre end 100 år siden. Men det er jo ikke min skyld, eller andre nulevende mænds. Vi var end ikke født. Jeg har intet i mod ligestilling, bare den ikke skal stå på mine skuldre – men skulder ved skulder, så er den mere end ok. Den er superfed. Specielt når vi begynder, at erkende at den lille forskel er kæmpestor, går begge veje og hurra for det.

Så kan vi måske vikle skolesystemet ud af pigernes vold og åbne det mere mod drengene, der ikke lige orker at sidde på en stol og lære 45 minutter i træk. Få lov til at barbere os til blods med elendige engangsskrabere og være mutte fra 40 til 60, uden at skulle frekventere hverken Matas, Apoteket eller psykologen. For helt ærligt – der er sgu da heller ikke mange kvinder, der gider en evigt retmenende, feminiseret og økokastreret mand.

Herregud. Lad os nu aftale at ligestilling kræver at vi ligestiller vores forskelligheder. Det andet var jo bare en lille hævn fra de kvinder, der skriver Alt For Damerne, der gik alt for langt. Og nu har de uddelt verdens største olfert.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *