Werthers venner

Der sker et eller andet når man runder 35. Man opfatter det ikke selv, men man er ikke ung længere. Måske synes man selv at, Herregud, 35 – det er jo ingen alder. Men prøv du alderslakmustesten. Gå ind på et diskotek og se om ikke din første og umiddelbare reaktion er en frygtelig lyst til at sende alle disse unge mennesker hjem i seng. og IKKE med hinanden for helvede. Hvad er dette for et virvar af umådehold, druk og afdækkede bryster? Men efter et par fadøl falder man til ro.

Så står man der og tænker, nåja. Det er jo et diskotek. En slags beskyttet værksted, Sodoma og Gonorré med gummivægge. Det er måske meget hyggeligt alligevel – de fester jo bare lidt. Til sidst føler man sig helt hjemme og så kommer testen. Prøv at smile til en af pigerne. Man vil jo helst ikke starte for meget så det bliver sådan en lidt underlig halvkvalt morfaragtig smilen, som omgående svares. Med dyb og tydelig afsky.

Der findes simpelthen et ansigtsudtryk, der udelukkende siger: du hører hjemme i en Werthers Echte-reklame, dit klamme svin. Det ansigtsudtryk har man ikke set før man bliver 35. Der er meget man lærer med tiden.

Share on Facebook

Del dette på Twitter

Dette indlæg blev udgivet i Kvinder, Mænd. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *